7 vragen aan Romy van der laan

Romy van der laan is gymmember vd maand Juni en verdient daarom ook een plaats op de website!!

Als eerst zou je jezelf even kunnen voorstellen? Naam: Romy van der laan leeftijd: 25 jaar school/werk: Fulltime logopedist binnen het speciaal onderwijs

1# Jij bent een powerlifster! vanwaar de overstap naar het bodybuilden? Ja, bijzondere overstap he. Het powerliften is voor mij echt een passie en heeft mij de afgelopen jaren gigantisch laten ontwikkelen op zowel fysiek als mentaal gebied. Nu ik voor mijzelf een stevige basis heb op beide gebieden wil ik eens kijken of ik mij op een totaal ander vlak kan uitdagen en uit mijn comfortzone kan stappen. Het poseren is voor mij een gigantische uitdaging, omdat ik van mijzelf geen ‘meisje-meisje’ ben.

2# We volgen veel van je team genoten op instagram! en dat ziet er iedere keer wel heel gezellig uit!

train je vaak in groepsverband of train je meer op jezelf? Ik bof inderdaad maar om deel uit te mogen maken van zo’n team als dit. De meeste trainingen zijn alleen of met Ricky en een aantal keer per maand hebben wij team trainingen. Het leuke wel aan zo’n team training is dat je elkaar kan uitdagen en er worden dan ook vaak nieuwe PR’s gezet.

3# Je wordt getraind door Ricky, maar je hebt ook een relatie met Ricky! is het moeilijk om relatie en training gescheiden te houden of is dit juist prettig? Ja het grappige is dat ik er tot voor kort eigenlijk nooit echt over na heb gedacht. Ricky is gewoon mijn boyfriend, coach en best friend in een, haha. 90% van de tijd vind ik het heel chill, omdat hij kort op het proces zit, elke training voor mij eigenlijk een PT sessie is en hij precies aan mij kan zien of het goed met mij gaat. Daarnaast is het soms ook wel eens lastig. Als trainingen soms niet gaan zoals ik wil kan ik uit mijn slof schieten en kan Ricky heel makkelijk switchen tussen beide ‘rollen’. Die switch vind ik nog wel eens lastig. Daarnaast is de gezamelijke passie ook wel iets wat ons dicht bij elkaar brengt.

  • 4# Ben je nog van plan een powerlift wedstrijd te doen? Ja, sowieso laat ik het powerliften niet helemaal los. Mijn trainingen nu zijn ook een combinatie van een powerlift en bodybuilding gericht schema. Misschien het komende jaar nog wel een mockmeet en na mijn bodyfitness wedstrijd wil ik mij weer volledig focussen op het powerliften.

5# Wat doe je zoal naast het trainen en werken?

ETENNNN haha. Daarnaast vind ik het leuk om naar de bioscoop te gaan, te wandelen in de natuur, drankjes te doen of feestjes te pakken.

6# Wat vind je zo leuk aan fitness in het algemeen?

Dat je even je koppie kan leeg maken en dat je jezelf op zowel mentaal als fysiek vlak enorm kan uitdagen.

7# We zitten alweer bijna in 2020! noem 1 short time goal en 1 long time goal!

Pfoeee, long time goal is sowieso een hele mooie shape neerzetten in een Bodyfitness klasse volgend jaar oktober. Short time goal is denk ik deadlift PR op 115 en squat PR op 97,5.

Romy heel veel succes in de toekomst!

Jij gaat je doelen behalen ✅✅

229 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven