Mijn ervaring met anabolen En tips over consistent blijven trainen

MIjn naam is Roy van Hoof. Ik ben de oprichter van gymmembers official. Ik ben begonnen met gymmembers official omdat ik vind dat mensen die serieuze resultaten halen op het gebied van fitness een podium verdienen.

Omdat een prestatie neer zetten in de gym niet makkelijk is veel mensen stoppen vroeg tijdig met sporten omdat ze hun motivatie niet vast kunnen houden. Normaal gesproken geef ik andere mensen een podium en of laat ik andere mensen hun visie en kennis delen. Maar het leek me ook wel leuk om iets over mezelf te vertellen. Vandaag ga ik het hebben over mijn vroegere anabolengebruik en ik ga je vertellen hoe ik voorkom dat ik de gym skip!

Fitness

Serieus was dit niet en lang hield ik dit dan ook niet vol.

Simpelweg wist ik niet wat ik deed en zag ik niet snel genoeg resultaten.

Toen ik een jaar of 17 was woog ik 48 kilo en dat met een lengte van 1,79m (gevaarlijk ondergewicht) daarbij een spraak gebrek aan toegevoegd kan iedereen deze rekensom wel beantwoorden, Juist ik had geen zelfvertrouwen.

Vrienden uit mijn vriendengroep begonnen te trainen bij Harks in Geldrop toevallig wist ik dat mijn neef daar ook trainde en besloot ik mezelf daar ook maar eens in te gaan schrijven. (wat achteraf een goede beslissing leek te zijn)

Anabolen gebruik

Ik begon met het gebruik van anabolen op mijn 20ste ik woog ong 73 kilo op dat moment.

Ik had dus in totaal al 25 kilo ge gained en pas mijn fitness trainer 1 aan de aalo behaald.

Ik had 3 jaar van training erop zitten en besefte dat ik steeds meer wilde waarschijnlijk door de vele youtube filmpjes die ik keek van onder andere Phil Heath, Arnold Schwarzenegger enz.

Deze atleten leken allemaal zo gelukkig en vol met zelfvertrouwen dat wilde ik ook.

Mijn oom vertelde mij altijd over zijn bodybuilding ervaringen en over zijn wedstrijden.

Dat vond ik altijd super interessant!

Van mijn 19de tot mijn 20ste wist ik het al bijna zeker dat ik ooit op een dag gebruik ging maken van anabolen.

Toen ik 20 was had ik eindelijk het lef om te zeggen tegen mijn familie (moeder en zus) dat ik besloten had om anabolen te gaan doen.

Natuurlijk stond mijn familie niet te klappen en op de tafel te dansen. Mijn moeder was pissig dat ik vertelde wat ik wilde en verbood het! Mijn zus was het er ook niet mee eens maar waardeerde mijn eerlijkheid. Ik bleef maanden voet bij stuk houden en uiteindelijk gaf mijn moeder spijtig toe. Ik begon onwetend met een kleine kuur (Dianabol) via internet besteld. in mijn eerste kuur kwam ik zeker 12 kilo aan in 8 weken tijd waarvan ik 8 kilo overhield. eindelijk woog ik 80+ maar tevreden was ik niet. IK WILDE MEER! Een maand later had ik mijn volgende kuur al weer besteld. tijdens deze kuur ging het niet zo goed, ik begon te denken dat anabolen al het werk zou doen en liet de juiste voeding links liggen. Deze kuur kwam ik maar 2 kilo aan en van die 2 kilo was er ook al weer snel een kilo af. Naarmate ik groter en breder werd kwam ik steeds meer in het wereldje en kwam ik erachter dat wat ik pakte niet genoeg was. Dus besloot ik een ander kuur te pakken (testosteron, deca) aan deze kuur hield ik 5 kilo aan over. toen besloot ik over te gaan op (testosteron, trenbolon, masteron 2x per week) deze kuur heb ik nog 3 keer gedaan. tijdens mijn laatste kuur werd ik gevraagd door een trainer van team triple S of ik zin had om wedstrijden te gaan doen en om free coaching te krijgen. Tuurlijk wilde ik dat, ooit op het podium staan was mijn droom! In deze tijd begon ik ook net aan een relatie met een meisje die er niet op stond te springen dat ik zoveel tijd aan bodybuilding bestede. Hier mede door ben ik uiteindelijk gestopt. En ondanks dat ik nu niet meer in een relatie zit ben ik tot op de dag van vandaag haar dankbaar dat ze me heeft laten inzien dat ik geen anabolen nodig heb en dat ik goed ben zoals ik ben!

leven na het gebruik van anabolen!

Man man man! eerlijk is eerlijk wat is dat klote zeg!

Ik had eindelijk zelfvertrouwen ik had een wedstrijd op het oog en werd gratis gecoached!

En dat allemaal opgeven was moeilijk.

Ik ging een tijd niet meer naar de gym van 98 kilo ging ik naar 71 kilo en dat 2x zo snel als dat ik van 73 kilo na 98 kilo ging.

Ik denk dat het niet veel scheelde of dat ik in een depressie zat.

En dan als je ff snel naar de gym ging en dan die vraag kreeg ben je afgevallen?

Ik kan het gevoel moeilijk beschrijven!

Maar goed na een tijdje ging ik weer op de weegschaal staan en zag ik dat ik 71 kilo woog, dat heeft mij gemotiveerd om het trainen weer op te pakken en kocht ik wat shakes en weighgainers om in gewicht aan te komen.

dit ging gelukkig redelijk snel en al snel woog ik 82 kilo!

op dit moment blijf ik mooi op de 82 kilo en ben ik begonnen met een nieuw doel powerliften! (7 sep 12 okt mijn eerste 2 powerlift meets !!)

mijn mening over anabolen!

Nu ik niet meer gebruik ben ik ook niet opeens anti anabolen en dat zal ik ook nooit zijn!

Ik blijf de sport bodybuilding op de voet volgen puur omdat ik het ontzettend knap en interessant vind wat bodybuilders doen.

Ik denk ook niet dat anabolen verslavend is! Het laten groeien van het lichaam is wel verslavend!

Maar let op! laat je goed voorlichten en ga niet zomaar iets doen!

Consistent blijven trainen!

Ik ben zelf nu al 7 jaar consistent aan het trainen en skip de gym zelde tot nooit!

tips:

-Zet doelen ( klein en haalbaar) en een groot doel

-heb minimaal 1x in de maand een besef momentje in wat je al bereikt hebt

-Maak fotos van je lichaam

-schrijf op hoe je je voelt

-Ga om met mensen met een soort zelfde doel en motiveer elkaar en laat jezelf motiveren.

-zorg dat je na je gym sessie echt voldaan naar huis gaat

En als belangrijkste: Doe het voor jezelf en voor niemand anders!

En als je de gym wil skippen zonder een echt hele goede reden denk dan terug aan het gevoel dat je kreeg toen je niet tevreden was over jezelf en als dat echt zo kut voelde ga dan gewoon naar die ene plek waar jij jezelf op een gezonde manier kunt verbeteren ¨DE GYM¨

2,145 keer bekeken1 reactie