Mijn fitness journey (janissey)

Lieve Gymmembers,Graag wil ik mijn fitness journey met jullie delen. Vanaf mijn pubertijd begon ik mij onzeker te voelen over mijn lichaam. Ik was erg aangekomen en ik vond het lastig om vet te verliezen. Helaas ben ik voor de ongezonde weg gegaan en at ik amper iets op een dag. Zekerder ervan werd ik echter niet. Op een gegeven moment was ik echt niet meer gelukkig over mijn lichaam en heb ik besloten te gaan starten in de sportschool. Drie jaar geleden ben ik begonnen in de gym en sindsdien heb ik alleen maar vooruitgang gezien, fysiek maar zeker ook mentaal. In het eerste jaar wist ik niet zo goed wat ik moest doen in de gym, ik had geen kennis over mijn eigen lichaam, over spieropbouw en vet verlies. Eigenlijk deed ik maar wat. En dit is erg zonde geweest, omdat ik veel verder had kunnen zijn als ik wist wat ik aan het doen was. Ik zie om mij heen dat veel meiden dit ervaren wanneer ze net starten, vandaar dat ik wat hoop te betekenen voor startende meiden, omdat ik dit zelf eigenlijk ook nodig had gehad in het begin. Ik begin mijn doelen te behalen en dit wil ik echt met jullie meiden delen zodat jullie deze succesmomenten ook kunnen ervaren. Vandaar mijn keuze om een workoutplan te schrijven waarin ik mijn verhaal deel, informatie deel over voeding en supplementen en een 8-weken workoutplan heb toegevoegd met de oefeningen die ik het liefste doe. Maar vooral is het bedoeld om de onzekerheid in de sportschool weg te nemen en er motivatie en durf voor in de plaats te krijgen. Dit jaar zie ik steeds meer progress and it feels amazing! En ik gun dit elke startende babe ook. Liefs,

Janissey

75 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven